Dentalni turizam

Hrvatska je prepoznata kao iznimno atraktivna destinacija za putovanje i dentalni turizam. Dentalni turizam na kojem inzistiramo temelji se na individualiziranom pristupu, privatnosti i ekskluzivnosti, a ne na masovnosti. Cijenom smo povoljniji i do 70% u odnosu na zemlje zapadne Europe ili SAD-a. Bez obzira na nižu cijenu usluga pružamo vrhunsku uslugu te koristimo najkvalitetnije materijale i opremu. Na sve naše radove pružamo Vam i 5 godina garancije uz preporuku redovitih godišnjih kontrola.

Tijekom boravka bit ćete smješteni u hotelu visoke kategorije uz more na otoku Čiovu. Dentalna klinika se nalazi unutar kompleksa hotela tako da ste od klinike udaljeni samo par koraka. 

Za vrijeme vaše stomatološke terapije uživajte u obilasku stare jezgre grada Trogira koja je pod zaštitom UNESCO-a, a nalazi se u neposrednoj blizini naše dentalne klinike. Uživajte na prekrasnim plažama, obilazite nacionalne parkove te otkrijte gastro ponudu ovoga dijela Hrvatske.

Bez obzira dolazite li iz Hrvatske ili putujete iz inozemstva naše usluge uključuju i besplatan transport od i do Zračne luke Split koja je udaljena 5 minutnom vožnjom od naše klinike.

Vratite se kući uz blistavi novi osmijeh!

*Poželjno je unaprijed poslati RTG Ortopantomogram (Ortopan) kako bismo Vam besplatno pripremili plan stomatološkog zahvata i trajanje tretmana.