Online Dentalne Konzultacije

Rezervirajte besplatne online konzultacije preko poziva ili poruke s našim stručnim stomatolozima

Online Dentalne Konzultacije

Rezervirajte besplatne online konzultacije preko poziva ili poruke s našim stručnim stomatolozima

Imate li pitanja o našim uslugama, kako pristupamo zahvatu ili samo tražite drugo mišljenje?

Bukirajte besplatne online konzultacije već danas i pronađite rješenje za svoje zubne probleme s jednim od naših stomatologa!

Imajte na umu da se pregled, dijagnoza, plan liječenja ili stvarno liječenje ne mogu provesti online. Dok naši stomatolozi mogu odgovoriti na određena pitanja, možda ćete morati rezervirati redoviti pregled kako biste u potpunosti odgovorili na svoje stomatološke potrebe.

Više o nama

Dr. Alen Štrbac

Dr. Alen Štrbac je educiran u svim područjima stomatologije u svojih 5 godina radnog iskustva najveći interes daje estetskoj medicini i implantologiji. Kontinuirano nadopunjuje svoje znanje edukacijama na domaćim i međunarodnim kongresima i raznim tečajevima te je aktivan član Hrvatske komore dentalne medicine.

“Cilj mi je biti u korak s vremenom i kroz par godina imati najmoderniju dentalnu kliniku u Hrvatskoj. A ono što mi je važnije od toga jest ostvariti u ljudima osjećaj bliskosti s doktorom kroz individualna savjetovanja”.

Dr. Ante Dundić

Dr. Ante Dundić je educiran u svim područjima stomatologije u svojih 5 godina radnog iskustva najveći interes daje stomatološkoj protetici, implantologiji i estetici lica. Kontinuirano nadopunjuje svoje znanje edukacijama na domaćim i međunarodnim kongresima i raznim tečajevima te je aktivan je član Hrvatske komore dentalne medicine i Hrvatskog društva za estetiku lica.

“Cilj mi je ići u korak s tehnologijom i pružiti moderna rješenja minimalno invazivno. Želim da se naši pacijenti osjećaju što udobnije i opuštenije, a to ćemo postići individualnim pristupom svakom pacijentu”

Rezervirajte svoj termin

Rezervirajte svoj termin