PRP terapija
POMLAĐIVANJE
matičnim stanicama

PRP tretman

1
Minuta

Trajanje tretmana

1 %
VAŠA KRV

Koristi se samo plazma dobivena iz Vaše krvi

1 %
SIGURNO

Minimalna invazivnost. Autologni pripravak.

Four steps to success

PRP Therapy Process

Kako izgleda proces

01

Collect the patient's own blood.

Za postupak je potrebno manje od dvije unce (između 15 do 50 mililitara)

02

Centrifugiranje krvi

Na taj način odvaja se plazma od ostalih sastojaka krvi.

03

Obrada i sakupljanje plazme

Izoliraju se faktori rasta i matične stanice.

04

Aplikacija PRP na planirano područje

Dobivena plazma aplicira se pomoću tanke igle u površinski sloj kože.

Naše Usluge

Pomlađivanje lica

Pomlađivanje vrata

Tretmani vlasišta za rast kose

Pomlađivanje vlastitom krvnom plazmom PRP

PRP terapija pomlađivanja matičnim stanicama je metoda pri kojoj se upotrebljava minimalna količina Vaše vlastite krvi za pomlađivanje kože. Metoda je dobila naziv po dijelu krvi koji se dobije centrifugiranjem- PRP (Platelet Rich Plasma) ili u prijevodu – plazma bogata trombocitima.

 

Benefiti PRP tretmana

Što se nalazi u PRP?

Untitled design (4)

Plazma je tekući dio vaše krvi koji se uglavnom sastoji od vode i proteina. Omogućuje kretanje crvenih i bijelih krvnih stanica i trombocita kroz vaš krvotok. Trombociti su vrsta krvnih stanica koje čine vaš krvni ugrušak. Oni također imaju ulogu u liječenju.

Za prikupljanje plazme liječnik uzima krv iz vašeg tijela i koristi stroj za odvajanje plazme bogate trombocitima od ostatka krvi. Zatim liječnik umrtvljuje područje vašeg tijela koje se liječi PRP injekcijama. Nakon što ste utrnuli, liječnik će iglom ubrizgati vašu plazmu u područje vašeg tijela koje se liječi.

Na primjer, ako se liječite od ozljede mišića, vaš bi liječnik ubrizgao plazmu na nekoliko mjesta u tom mišiću. U nekim slučajevima liječnici koriste ultrazvučnu tehnologiju tijekom injekcija kako bi bili sigurni da ciljaju pravo područje. PRP injekcije obično traju oko 30 minuta, iako to ovisi o području koje ciljate.

Naša ordinacija

Ponosimo se našom modernom, toplom i besprijekorno dizajniranom klinikom koja pomaže da se mi i naši pacijenti osjećamo ugodno, udobno i kao kod kuće.

Inspirirani izvrsnošću, nastojimo našim pacijentima pružiti tretmane najviše kvalitete, istovremeno osiguravajući da se osjećaju sigurno uz naše ljubazno i brižno osoblje.

Gdje se nalazimo

Nalazimo se 5 min vožnje od aerodroma, na otoku Čiovo.

Slavne osobe koje su koristile PRP terapiju

Rezerviraj svoj termin

Ulica domovinske zahvalnosti 2A 21220 Trogir

FAQ

Najčešće postavljana pitanja

Tretman se izvodi brzo i jednostavno. Sastoji se od uzimanja male količine venske krvi koja se potom centrifugira i aplicira, a ukoliko ste odabrali PRP sa hijaluronom, onda se miješa s hijaluronskom kiselinom. Tako dobivena plazma se malim i nježnim ubodima aplicira u vašu kožu na točno određen način kako bi se postigao maksimalan efekt.

Dva do tri tjedna prije tretmana nemojte uzimati kortikosteroide, Aspirin, Ibuprofen, Lekadol ili druge nesteroidne protuupalne lijekove, a 5 dana prije tretmana izbjegavajte lijekove koji razrjeđuju krv.

Već nakon dva do tri tjedna od tretmana vidljivo je opće poboljšanje u vlažnosti, strukturi i tonusu kože, a nakon tri do šest tjedana počinje razvoj novog kolagena i krvnih žila. U idućih tri do šest mjeseci dolazi do nestanka neželjenih linija i bora.

PRP tretman nije preporučljivo izvesti kod osoba koje imaju: aktivnu infekciju, poremećaje krvi (manjak trombocita i sl. ), nestabilan krvni tlak, maligne bolesti ili druge teške bolesti, antikoagulacijsku terapiju, sistemsku kortikosteroidnu terapiju, trudne su ili doje.