Terapija protiv bora

Vistabel terapija protiv bora

Terapija protiv bora

1 regije već od
kn 750
 • 1̶2̶5̶0̶kn -> 750kn
Načini plaćanja

Erste Bank – Diners – 2-36 rata bez kamata

PBZ – Visa – 2-12 rata bez kamata

PBZ – Maestro – 2-12 rata bez kamata

PBZ – potrošački kredit Visa premium – 24-60 rata

PBZ – Visa premium – 2-12 rata bez kamata 

OTP – Visa – 2-12 rata bez kamata

OTP – Mastercard – 2-12 rata bez kamata

Terapija protiv bora

1 regije već od
KN 750
 • 1̶2̶5̶0̶kn -> 750kn
popust 40%
Načini plaćanja

Erste Bank – Diners – 2-36 rata bez kamata

PBZ – Visa – 2-12 rata bez kamata

PBZ – Maestro – 2-12 rata bez kamata

PBZ – potrošački kredit Visa premium – 24-60 rata

PBZ – Visa premium – 2-12 rata bez kamata 

OTP – Visa – 2-12 rata bez kamata

OTP – Mastercard – 2-12 rata bez kamata

U posljednja dva desetljeća je donio najveći napredak u suvremenoj estetskoj i općoj medicini, a ujedno je najdjelotvorniji i najpopularniji estetski tretman u svijetu. Uklanja sitne i duboke bore, poboljšava konture lica i očiju, a njegov je učinak vidljiv u roku od nekoliko dana, bez straha od kirurškog noža. Učinkovito uklanja bore na čelu, bore nastale mrštenjem te sitne bore oko očiju. Čudesne aplikacije uključuju i spuštanje usne kod pacijenata kojima se previše vidi zubno meso.

Je li tretman bolan?

Tretman traje svega 5-10 minuta i praktički je bezbolan. Moguća je primjena kreme za ublažavanje boli prije tretmana, no igle su toliko tanke da za to gotovo nema potrebe. Mnogi pacijenti osjećaj ubrizgavanja usporedili su s tretmanima akupunkture ili čupanjem obrva, čak su mnogi nazvali cijelo iskustvo vrlo opuštajućim!

Koliko traje učinak?

Rezultati postaju vidljivi nakon 2-7 dana, a učinak bi trebao trajati oko 3-6 mjeseci. Ako pacijent redovito ponavlja tretmane, mišići se s vremenom smanjuju te se na taj način produžuje i poboljšava estetski učinak tretmana. Posljednja istraživanja pokazala su da se kod pacijenata koji se godinama tretiraju bore u potpunosti mogu izbrisati.

Izgleda li prirodno?

Vrlo smo zadovoljni povratnim informacijama naših pacijenata koji su oduševljeni novim i mlađim izgledom. Većina pacijenata priznaje da njihova okolina (uključujući roditelje) ne pripisuje nov izgled nekom tretmanu, nego im govore da izgledaju svježe, zdravo, odmorno. Ponosni smo na vrlo umjeren i personaliziran pristup, pružajući tako našim pacijentima željeni prirodan i mlađi izgled u savršeno primjerenim okvirima estetike.

Nuspojave

Nuspojave su doista rijetkost u tretmanima. Čak ako do njih i dođe, važno je znati da apsolutno ne postoje dugoročni efekti nuspojava. Približno jedan sat nakon aplikacije, na mjestima injektiranja pacijent može imati jedva primjetna sitna crvena ispupčenja koja će nestati u roku od jednog sata (prije nego pojedete ručak). Glavobolja, zatezanje, modrice i osjećaj težine vrlo su rijetke nuspojave, a u slučaju da do njih dođe nestaju za nekoliko dana.

Oporavak

 • Ne konzumirajte veće količine alkohola 24 sata nakon zahvata.
 • Ne vježbajte 24 sata nakon zahvata.
 • Ne masirajte lice i izbjegavajte kozmetičko čišćenje lice ili pretjerano pritiskanje tretiranih područja tjedan dana nakon zahvata. Izbjegavati i podvodno ronjenje, kao i nošenje zaštitnih kaciga za motor.
 • Ne ići spavati 4 sata nakon tretmana, pokušati zaspati na leđima, noć nakon zahvata.
 • Pokušajte vježbati tretirane mišiće do 4 sata nakon zahvata, dakle nastavite se smijati, mrštiti itd.
 • Ako uočite podljeve, aplicirajte kremu protiv podljeva. Puderi na mineralnoj bazi mogu se aplicirati odmah nakon tretmana.
 • Ako ste skloni podljevima, koristiti tablete ili kremu protiv podljeva dan prije tretmana i 5 dana nakon zahvata.
 • Pokušajte izbjegavati solarije i saune 3-4 dana nakon tretmana.
 • Ne upotrebljavati dezodoranse 24 sata ako ste bili na tretmanu protiv znojenja.
 • U slučaju da vam neke od uputa nisu jasne ili ako sumnjate u uspješnost rezultata, nazovite nas za besplatan pregled 2 tjedna nakon zahvata.